pondělí 23. ledna 2012

VICTORIA'S SECRET
Věřím, že většina z vás tuto značku nejen spodního prádla znáte.
Mě samotné , jen když už tenhle název zaslechnu , se mi představí milion věcí!!!


Přenádherné modelky, které se každoročně promenádují ve skvostném prádélku na jedné z největší módní show roku.

Modelky jsou jak bohyně.Nejedna holčička jako malá sní, že bude jednou vypadat jako jedna z nich -jsou to vysoké, štíhlé, sexy gazely, se super vlasy  jak z reklamy na nějaký super šampon, bezvadně nalíčené, když se usmějí do té kamery a na diváky zuby se jim jen blejskaj a na těch nejdelších nohách mají ještě super-vysoké lodičky a aby toho nebylo málo, jejich přepychová těla zdobí , překrásné, svůdné, ,,ženské,, či ,,holčičí,,  spodní prádlo,ozdobené různými modely a doplňky(především křídla, dlouhé závoje, korunky a další jak bych to nazvala ? Rekvizity)
A ještě ,aby se diváci moc nenudili, a modelky nemuseli , si vyšlapávat po mole do jen tak ledajaký hudby, hraje jim tam živá kapela, zpívá nějaká světová stár...
Je to prostě - JEDNA VELKÁ MODELKOVSKÁ PÁRTY!
Modelky jsou každoročně pečlivě vybírány, na přísných castinzích z celého světa, opravdu ty nejlepší, zůstávají tzv. Angels na dlouhou dobu, proslaví se celosvětově, tím pádem si vydělají i opravdu mnoho peněz a dostávají další a další nabídky.Snad každé modelky, je jeden ze snů, být Victoriin andílek.Celá Amerika vás zná i svět.
I my se můžeme pochlubit , že máme českou modelku mezi andílky - je jí Karolina Kurková ,Eva Hercigová nebo Daniela Peštová(mezi Slovenkami třeba Michaela Kociánová)
Celosvětové modelky, které se dají označit za supermodelky jsou např. Miranda Kerr, Naomi Campbell, Heidi Klum, Gisele Bündchen, Tyra Banks, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio...

Celá ta show je naprosto úchvatná!Vždy se těším na jejich novou kolekci, co si připravili, jaký mají prádlo a kostýmky, jaké modelky se tam objeví, nebo jaké hudební hvězdy udělají doprovod těmto bohyním.
Libí se mi , že ,,Angels holky,, jsou opravdu ženy s pěknými křivkami a vyzařuje z nich
 sex-appeal, vzrušení, ženskost a síla!

Spoustu modelek předvádí již od začátku své kariéry a nejsou ,proto už zrovna nejmladší (jak jsme zvyklý u modelek , např. v Miláně apod, kde vidíte holčičky, kterým je sotva 13), jsou to už většinou manželky, maminky a modelky tzv. v modelkovském důchodu, ale to jim neubírá na tom , jak stále překrásné jsou!

Co se týče samotného obchodu -založil  jej Roy Raymond(sláva tomuto muži!!!) roku 1977 
v San Francisku.Obchod je znám po celém USA a začal se dostávat i za oceán.
Spousty žen vlastní podprsenky,prádla, plavky , ale i třeba sportovní věci-kolekce PINK( přeci kdo by nechtěl chodit do fitka sexy?), parfémy a kosmetiku, oblečení , boty...
Zajímavé je také, že VS dělá, oblečení(sportovnějšího typu) podle státu(USA) a jejich týmu amerického fotbalu.Prostě nakoupíte všeho druhy prádla.Po sexy komplety až pohodlné kalhotky či sportovní podprsenky.

Cenově jsou dostupné-cca od 4OO korun do 15OO korun za podpsenky.Kalhotky se pohybují okolo 1OO a více.Záleží co chcete za kolekci a styl.

Já sama se mohu pochlubit, že jsem vlastníkem ,,superzvětšující,, podprdy(což opravdu funguje!),kalhotek, mám parfém, diář do školy a mikinu.První místo, kam jsme měly v plánu se jít podívat s mojí kamarádkou , když jsme byly v Americe byl právě tento obchod holčičích snů.A jsem opravdu ráda , že doma mám, kamíčkatou, barbínkovskou podprdu , se který mám prsa o číslo(min)větší-ano zázraky se dějí:-)( Díky ním jsem asi sbalila přítele haha...)

Jejich stránky naleznete na www.victoriassercet.com
a přehlídky můžete shlédnout na youtubku nebo celá show letošního roku je také na serveru ulozto se slovenským dabingem.

Věřím ,že i vy máte takovou slabost pro ANDÍLKY  a pro prádlo VS!!!

Dobrou.

1 komentář:

  1. Miluju VS.
    Mají krásné modelky,přehlídky,spodní prádla,plavky apod.. :-))

    navštiv můj blog,budu ráda :-)
    http://javurkova-karolina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat